Kontaktujte nás

Tovar je nevratný.

Kvalitné tovary, ktoré nemožno vymeniť (vrátené), sú uvedené v zozname schválenom dekrétom vlády Ruskej federácie z 19. januára 1998. Č. 55. Prečítajte si viac

  • popis
  • parametre
  • dodávka

Intenzívne koncentrované sérum ROSALIAC AR INTENSE je určené pre citlivú a reaktívnu kožu náchylnú na rosaceu. Spája 3 aktívne zložky, ktoré pomáhajú redukovať začervenanie, pôsobia na ich príčinu a tiež zabraňujú ich opätovnému výskytu. Vzhľadom na vysokú koncentráciu lieku Ambofenol, liek znižuje frekvenciu a intenzitu začervenania denne, znižuje viditeľné cievne zmeny a poskytuje účinok proti relapsu. Neurosenzín okamžite upokojuje pokožku a eliminuje pocit tepla. Termálna voda La Roche-Posay má antioxidačný, ochranný a upokojujúci účinok. Hermetické balenie Rosaliac AR Intens umožňuje vytvoriť vzorec s minimálnym počtom komponentov. ODPORÚČANIA NA POUŽITIE: Sérum sa aplikuje dvakrát denne, ráno a večer, na očistenú pokožku ako monoterapiu pre rosacea a v ranných štádiách ružienky, ako aj ako doplnková terapia k liečbe ružienky. Po 4 týždňoch

Intenzívne sérum proti sčervenaniu Rosaliac AR Intense La Roche-Posay

Hlavnými zložkami séra Rosaliac AR Intense sú ambofenol (laboratórne know-how v laboratóriu La Roche-Posay), posilňuje steny ciev, neurosenzín, upokojuje pokožku a zmierňuje začervenanie a termálnu vodu La Roche-Posay známu svojimi utišujúcimi vlastnosťami. Sérum neobsahuje konzervačné látky, parabény, alkohol, vonné látky a farbivá a je navrhnuté aj pre najcitlivejšiu pleť.


Balenie - zapečatená fľaša s objemom 40 ml s čerpadlom. Kartón obsahuje informácie o zložení a spôsobe použitia. Zahrnuté je aj papierová vložka s informáciami o línii Rosaliac.


Na fľaštiku nie je žiadne veko, ale nie je potrebné: špeciálne ventily chránia obsah fľaše pred vonkajším prostredím. Mimochodom, výrobca tvrdí, že to bolo vďaka takejto zapečatenej fľaši, že boli schopné robiť bez konzervačných látok. Použitie takejto fľaše je veľmi výhodné, sérum je vytlačené dotykom ruky. Jeho hlavnou nevýhodou je nepriehľadná liekovka, nikdy neviete, koľko peňazí zostalo na dne.

Teraz o samotnom produkte. Sérum je žlto-hnedá emulzia s vôňou, ktorá sa podobá na vôňu ichthyolovej masti.


Vôňa však rýchlo zmizne. Textúra je veľmi jemná, sérum sa absorbuje okamžite. Spotreba je pomerne úsporná. Koľko to pomáha v boji proti couperóze? Viem len jeden skutočne účinný spôsob, ako odstrániť cievne prejavy na koži - to je laser. Ale sérum pomáha vyrovnať sa s nepohodlnosťou z teplotného rozdielu, alebo napríklad po praní. Odstraňuje horiace a iné nepohodlie spojené s cievnymi reakciami. Ak veríte výrobcovi, sérum je schopné bojovať aj so stagnujúcimi bodmi, ale nevšimujem si, že mi tvár sa zázračne zmenila.

Tak som sa pozrel pred 2 týždňami (ráno, denný obrázok po umývaní).


Na tejto fotografii som po 2 týždňoch užívania Rosaliaca.


No, možno červené škvrny sú trochu ľahšie, ale možno nie. Ale zároveň sa tvár cíti oveľa lepšie a koža sa stala menej reaktívnou.

Vo všeobecnosti sa mi páči produkt. Jeho výhody:
- upokojuje pokožku;
- zmierňuje podráždenie;
- bezpečné zloženie;
- je rýchlo absorbovaný, nezanecháva stopy na tvári, nevytvára film;
- hygienickú fľašu, v ktorej nebudete lezenie prstami.

Podľa neho by som niesla:
- nedostatok vlhkosti. Skôr sa sérum vôbec nevlhne. Odporúča sa používať spolu s hydratačným krémom série rovnakého mena, ale v skutočnosti bude krém pokožku zakoreňovať a vyvolať akné, musel som sa ho vzdať, namiesto toho používam hyalurónové mlieko;
- pomerne vysokú cenu (18-20 eur za balenie 40 ml);
- Chcela by som viac kozmetického účinku.

Napriek týmto nedostatkom je Rosaliac AR stále jedným z mála produktov, ktoré idem znova a znova. Prinajmenšom sa mi páči viac ako Bioderma Sensibio AR, ktoré silne preťažuje pokožku, alebo Uriage z anti-ropery série, ktorá nič nerobí.

Intenzívne sérum proti sčervenaniu La Roche-Posay Rosaliac AR Intense - recenzia

Oh, tie sčervenanie. Nebudem odložiť zadĺženosť a hovoriť dnes o intenzívnom sére proti bolesti na koži La Roche-Posay Rosaliac AR Intense, ktorej fľašu som už skončil.

Čo je to pre:
pre citlivú a reaktívnu kožu náchylnú na rosaceu. Po 4 týždňoch používania by malo výrazne znížiť začervenanie a zvýšiť rovnomernosť tónu tváre.

Balenie je tu viac než šťastný, že to, čo by malo byť v ideálnom prípade uzavreté všetky kozmetika - dávkovače nie ražňa, dáva malé porcie, plus aktuálny otvor, z ktorého vyjde sére uzavretá špeciálna fólia, ktorá uvoľňuje správne množstvo, a potom dotiahnuť, bez vo vzduchu, Výsledkom je, že srvátka nezmrazuje v nose, ako je to často v prípade srvátky s dávkovacou jednotkou a samotný výrobok vo vnútri konzervy si zachováva svoju čerstvosť.
.

Amboro extrakt (Tambourissa trichophylla výťažok z listov) - je bohatá na polyfenoly (vrátane rutín), ktoré posilňujú steny ciev, hojenie, znižuje začervenanie a vznik cievnej siete. Účinok jeho používania by mal byť viditeľný za mesiac, funguje už s veľmi malým percentom - 0,3-0,5%;

syntetický peptid acetyldipeptid-1 cetylester - lieči, zmierňuje svrbenie a bolesť;

Termálna voda La Roche-Posay - táto účinná látka určená výrobcom, ale jej činnosť je podmienená mi hlúpe nádej, že termálna voda nejako ovplyvniť silnú citlivosť a začervenanie.

Samostatne si všimnem, že neexistuje parfum, to je plus.

zloženie:
AQUA / voda, glycerín, isostearyl neopentanoát, butylénglykol, pentylen glykol, polysorbát 20, TAMBOURISSA trichophylla výťažok z listov, glyceryl-akrylát / kyselina akrylová, kopolymér dimethikon, dimethikonol, amónium POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMÓNNEHO POLYACRYLOYLDIMETHYL Taury, EDTA disodný, Acetylová dipeptid-1 cetylesterový,
.

efekt:
Mám niekoľkokrát pripravený prístup k tomuto produktu, potom odložiť a potom opäť začať. A ide o to, konzistencia a pocity: to je béžová polugel-poluemulsiya, ako je svetlo, pri aplikácii dáva pocit vlhkosti, ale čo je lepkavá a nepríjemné, koža svieti, nie je absorbovaná do konca, aj keď dáte trochu (a to je na mojej koži, ktorý je tak dobre vnímaný dokonca aj olej!)

A teraz v zime / na jar som sa rozhodol zavrieť oči k valcovaniu a lepivosti a pevne stáť aspoň jeden mesiac, aby konečne pochopili, či tento krásny amboro a liečivý peptid dávajú účinok. Výsledkom je, že v okamihu, keď som sa použiť sérum polovicu alebo dokonca dva mesiace, pľuvať na neho, pretože nemá chuť, a nemajú radi, ale aj naďalej používať dvakrát denne. Pros - nevyvoláva podráždenie, póry sa neboduje (hoci istý, že tí, ktorí sú tak naklonená - streliť jeden-dva, bol som prekvapený, že to neurobil).
Pomohla so sčervenaním? NIE! Žiadny vplyv na začervenanie, krvné cievy a citlivosť, ako začervenanie po žuvaní / ulici a čokoľvek iného, ​​sa objaví na lícach. Žiadny vplyv v tomto ohľade, vôbec som nevidel. A nazýva sa to aj intenzívne. Dnes sa pravdepodobne dnes rozlúčim s týmto absolútne hlúpym produktom pre mňa. Áno, a pokiaľ ide o vlhkosť, to samozrejme nie je, všetky tieto primitívne zložky dávajú iba ilúziu starostlivosti, ale vlhkosť je veľmi povrchná a podmienená.

Intenzívne sérum proti sčervenaniu na báze La Roche-Posay Rosaliac Ar Intenzívna termálna voda

aqua / voda
glycerín
izostearyl-neopentanoát
butylenglykol
pentylénglykol
polysorbát 20
výťažok z listov tambourissa trichophylla
glyceryl akrylát / kopolymér kyseliny akrylovej
dimetikón
dimethikonol
amóniumpolyakryldimetyltauramid / polyakryloyldimetyltaurát amónny
disodná edá
acetyldipeptid-1-cetylester

Pre citlivú a reaktívnu kožu náchylnú na rosaceu.
Intenzívne koncentrované sérum La Roche-Posay Rosaliac, ktoré kombinuje 3 účinné zložky, ktoré pomáhajú znižovať začervenanie a pôsobia na ne.

Pre citlivú a reaktívnu kožu náchylnú na rosaceu.
Intenzívne koncentrované sérum La Roche-Posay Rosaliac, ktoré kombinuje 3 účinné zložky, ktoré pomáhajú zmierniť začervenanie, pôsobia na ich príčinu, a zároveň zabraňujú ich opätovnému výskytu.
Ambofenol (Inovácia): Silný prírodný extrakt bohatý na polyfenoly, pomáha zúžiť krvné cievy a posilňovať ich steny.
Neurosenzín: aktívna sedatívna zložka, znižuje závažnosť viditeľného začervenania.
Termálna voda La Roche-Posay: Má antioxidačné, ochranné a upokojujúce účinky. Uzavreté balenie novej generácie vám umožňuje vytvoriť vzorec s minimálnym počtom komponentov. Neobsahuje konzervačné látky, parabény, alkohol, vonné látky, farbivá. Hypoalergénny. Nie komedogenno.

použitie:
Aplikujte ráno a večer. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite v kombinácii s ROSALIAK UV zvlhčovač proti zahmleniu.

recenzia

Upokojuje podráždenú pokožku, s pravidelným používaním znižuje začervenanie.

Po zanedbateľnej diagnóze rosacey mi dermatológ okrem iného odporúčal, aby som venoval pozornosť rosalíckej línii z La Roshovej pózy ako každodennej starostlivosti. Vzhľadom k tomu, že som tak milujem rôzne sérum, určite som to získal. Prvý dojem sa nepáčil. Lepkavé a husté. Ale doslova za minútu moje tváre už nespálili. A po mesiaci denného použitia by ste mohli byť zobrazovaní na ulici bez bb alebo tónu. A lepkavosť prechádza tak, ako sa absorbuje, a pretože používam sérum pod krémom, potom to pre to nie je dôležité, aspoň pre mňa, ale dám 4. Len si kúpte viac!

Priľnavosť, zanecháva film na koži, neovplyvňuje začervenanie, nezjemňuje pokožku.

Mám kombináciu dehydratovanej kože náchylnej na rosacea. Sérum zakúpené v nádeji znížiť reaktivitu kože počas jesenného-zimného exodu z tepla do chladu.
Takže sérum je v dobrej fľaši s pohodlným dávkovačom. Jedná sa o pomerne hustý béžový gél, je konzumovaný šetrne, niekoľko kohútikov stačí na celú tvár. Toto preplúva koniec.
Po prvé, sérum leží na koži filmu. Nemám absolútne predstavu, ako môžete na to aplikovať krém alebo zvlhčovač. Po druhé, podľa tohto filmu sa zdá, že koža zmizla - a po týždni používania sa na tvári začali objavovať malé pupienky. Po tretie, situácia sa nezmenila so sčervenaním.
Všeobecne platí, že tento produkt mi vyhovoval. Pravdepodobne ide o individuálnu intoleranciu niektorých zložiek. Ale predpozorovaný je predlaktie.

Znižuje začervenanie, pohodlné pre podráždenú pokožku, úsporné a hygienické balenie.

Nie je to najviac bezproblémová štruktúra.

Mám normálnu (podľa stupňa obsahu tuku) pokožku, niekedy citlivú, ľahko zľahčuje.
Spočiatku som kúpil toto sérum mimo záujmu, či už to môže robiť niečo so svojou stále zčervenalou nasolabiálnou oblasťou.
Balenie si zaslúži osobitné slovo. Vo vnútri samotnej fľaše - plastová taška s výrobkom stlačená ako spotreba. Na dávkovač taký dizajn, že vzduch nedosiahne kanál dodávky produktu. Zamknuté otočením.
Textúra je hustý, neviskózny, mierne lepkavý gél žltej farby. Bohužiaľ, kvôli tejto štruktúre, pri nábore produktu, sa neustále zdá, že potrebujete pridať viac, a keď sa použije na tvár, chápem, že to preháňam. V skutočnosti je sérum veľmi dobre rozložené na kožu a potrebuje len veľmi málo. Je potrebné kontrolovať množstvo, ktoré sa má vytočiť, pretože správanie séra na koži počas dňa závisí od toho. Pri aplikácii produktu s tenkou vrstvou je povrch zamatový a pocit je príjemný po celý deň. Ak sa veľa hodí, objaví sa veľmi priľnavosť textúry. Make-up sa bude aj naďalej používať bežne (a dokonca aj keby tam bol krém v strede), ale večer je pocit pocení tváre a koláč.
O efekte. Spočiatku pravidelne aplikovala denne aj v noci, ale nedodržala žiadnu magickú premenu. Ak bolo sérum a znížené sčervenanie, celkový účinok osvetlenia tonusu pokožky bol ešte stále nižší, ako napríklad z bieliacich sér. A potom ju nejako dala do noci po upratovaní a ráno zmenila názor. Pokúšam sa vykonať očistu zriedka, pretože po nich 1) moja pleť veľmi zriedkavo 2) takmer akúkoľvek bežnú starostlivosť spaľuje 3) celý ďalší deň koža šetrí

50% pôvodného začervenania. Takže toto sérum vôbec nespálilo, ďalšie ráno nebola žiadna precitlivenosť, sčervenanie kleslo o 80 percent a do konca dňa úplne preč. Toto je najlepší výsledok, ktorý som zatiaľ dostal z akejkoľvek sedatívnej látky.
Objem 40 ml. Teraz mám druhú fľašu, používam ju len po čistení (kvôli zvláštnosti štruktúry). Prvá fľaša s častejším používaním niekoľkokrát za týždeň odišla za 10 mesiacov.

Sérum funguje, posilňuje pokožku, znižuje začervenanie.

Keď moje kože začala reagovať na všetky sčervenanie a podráždenie a v oblasti krídel nosa, začervenanie začalo vyzerať ako ružovka, videl som túto líniu LRP. Získané sérum a krém pre váš typ pleti. Ale nepoužil som to spoločne, pretože po niekoľkých použitiach som si uvedomil, že jedno sérum bolo pre mňa dostatočné, s krémom na vrchole, koža bola už preťažená.
Ľahká plastová nádoba s pohodlným otočným dávkovačom. Sójová šťava je takmer bez zápachu, žltej farby a balsamikovej, nie veľmi silnej textúry. Ľahko sa aplikuje, ale je tu aj pocit priľnavosti. Sérum nespôsobuje žiadne ťažkosti. Výborne hydratuje a vyživuje pokožku.
Sčervenanie sa zmenilo. Po 1,5 mesiaci používania môžem povedať, že sérum naozaj posilňuje pokožku. Až do začiatku použitia som nemohla vydržať žiadnu masku alebo odlupovanie kyselinami. Bola to podráždenie, začervenanie a prudké pichanie kože. Po 1,5 mesiaci aplikácie séra som pokojne urobil ako masku, tak aj peeling.

Rosaliac sérum recenzie

Filorga Hydra-Hyal - zvlhčená, vyhladená koža žiari s mladistvom!

Značky - G

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

GiGi - kombinácia prírodných prírodných prísad a vysoko biotechnologických produktov

Brands-H

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vedúci laboratórium profesionálnej kozmetiky v Izraeli

Kórejská kozmetika pre starostlivosť o tvár a telo

Značky - I

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Pozdravte svojich nových asistentov - revolučné špirálové elastické pásy - náramky na vlasy

Brands- J

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Johnny's Chop Shop je štýlová kozmetická linka pre chlapcov, ktorí chcú vyzerajú skvele!

Vyskúšajte japonské masky s najvyššou kvalitou.

Brands - K

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Energia rastlín na krásu vlasov

Značky - L

Brands- M

Značky - N

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Nuxe - optimálna kombinácia prírodných komponentov, efektívnych technológií a luxusných textúr.

Dermatokozmetika pre starostlivosť a kombinovanú liečbu mastnej a mladistvej problémovej pokožky

Brands-O

POPULÁRNY TOVAR

Značky - P

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Balzamy pre suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Značky Q

POPULÁRNY TOVAR

Brands-R

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Revolúcia vo svete šampónov - kvalitatívne nová kompozícia vo vysoko technologických vákuových obaloch

Brands- S

Značky - T

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Spoľahlivé dermo-kozmetické výrobky na starostlivosť o pleť novorodencov, detí a dospelých

TONY MOLY je misa plná štýlu a krásy.

Brands- U

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Uriage - Hyseac - Vaša ideálna liečba pre problémovú pokožku 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Weleda hydratačné balzamy na pery obklopujú vaše pery s žiariacou prírodnou krásou!

Posilňujúci účinok proti známkam starnutia

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNY TOVAR

  1. recenzia
RECENZIA
CENTRUM ZDRAVOTNEJ KOŽE
Recenzie intenzívneho séra Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Pilikina Katerina Karaganda 06/03/2016 |

Rosaliac AR Intenzívne sérum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Účinnosť, hodnotenie 5

Toto sérum dal priateľ, aby to skúsil, keď som neúspešne preexponoval svoju masku. Koža je sčervenaná a spálená. 3 krát za večer som použil tento výrobok, bol preč. Pre mňa to znamená prostriedky, možno po slnku, peeling.

Texture 5 hodnotenie

Zhirnenky gél. Distribuované dobre. Ako silikón.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Je veľmi ľahké prehnúť to, hrášok bude stačiť na jednu časť tváre

Závery: Toto sérum stačí pre manžela i matku)))) minimálna spotreba.

Ivankina Angela Komsomolsk-on-Amur | 06/02/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Naozaj pomáha zo začervenania. Aplikuje sa ľahko, okamžite vstrebáva, na leto práve správne.

Texture 5 hodnotenie

Jemná, nemastná, priesvitná tekutina bez zápachu.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Dosť na celé leto.

Závery: Objednávam sa už druhýkrát, pretože pre moju pleť je to ideálny základ pre BB krém.

Skobeleva Olga Mortka 31.3.2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Okamžite povedzte, nie je veľké začervenanie a problémy s kožou, ale vždy chcete dokonale plynulý tón. sérum vyrovnáva tón pleti.

Texture 5 hodnotenie

Jemná matná gélová ružová farba. zápach ešte nevnímal (výtok z nosa).

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Jedným kliknutím na jedno použitie.

Závery: Myslím, že v priebehu času budem mať dobrý výsledok.

Smirnova Maral Izhevsk 17.1.2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Mám kože s rosaceou a trvalé sčervenanie tváre. Skutočne som dúfal, že toto sérum. a po prvej aplikácii si všimol výsledok, začervenanie sa zmenšilo. Dala som len na líce.

Texture 5 hodnotenie

gél, trochu tuku. farba je buď hnedá alebo žltá. rozložené veľmi ležiace, dost hrachu na jednej lícnej strane.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

s denným užívaním počas dňa a večera by malo stačiť 2 mesiace.

Závery: Naozaj dúfam, že výsledok bude 3-4 mesiace, ako je uvedené v popise. Myslím, že si toto sérum kúpím viac ako raz, páčilo sa mi to.

Barseghyan Alexandra Simferopol | 05/04/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 4

K dispozícii bol prístroj na odber vzoriek tohto nástroja a 2 ml neboli absolútne dostatočné na to, aby pochopili, či je sérum vhodné pre mňa a či sa má použiť plná verzia. Neodstraňoval som sčervenanie, nevyliečil som zápal, ani som si nevšimol veľa vlhkosti.

Texture 5 hodnotenie

Bezfarebná tekutina bez zápachu, dobre aplikovateľná, ale ponecháva pocit lepivosti.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Ekonomická spotreba, sonda stačila na niekoľko aplikácií.

Závery: Veľmi sa mi tento nástroj nepáčil, možno by som ho musel používať niekoľko týždňov na to, aby som mohol vidieť výsledok, ale nemám v pláne kúpiť úplnú verziu.

Dobronravina Tatyana Moskva | 04/26/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Mám kombináciu mastnej kože. Nedávno, ako sa mi zdá, z drog, ktoré sú pokryté červenými škvrnami. Neviem, čo to je: alergie alebo couperóza? Ale toto sérum naozaj pomáha! Po niekoľkých dňoch aplikácie sú škvrny preč! A póry nie sú upchaté.

Texture 5 hodnotenie

Žltý, mierne tučný gél. Rýchlo sa vstrebáva, nerobí.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Závery: Dobrý a efektívny nástroj! Žiadne "vedľajšie účinky"

Petrovská Elena Lyubertsy | 04/22/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Koná oveľa lepšie ako krém v tejto sérii. Mám kombinovanú pokožku, stala sa veľmi citlivá, dokonca reaktívna, pravdepodobne dehydrovaná, sčervenanie sa objavilo na tvári z vody: (po sére, po 30 minútach, všetko ustúpilo.

Texture 5 hodnotenie

Želatínová štruktúra je nažltlá, bez zápachu, nie je rýchlo absorbovaná, zanecháva za sebou trochu mastnú, ale používam ju na tvárach, kde je pokožka suchá, takže je to normálne

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Závery: Produkt naozaj funguje a je viditeľný po prvej aplikácii.

Anna Samara | 30. 3. 2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Ako sérum. Svetlo, rýchlo vstrebáva, upokojuje reaktívnu pokožku. To neovplyvnilo kuperoz, ale s takým prostriedkom sa s tým nemôže vyrovnať.

Texture 5 hodnotenie

Svetlá krémová gélová broskyňová farba takmer bez zápachu. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva žiaden film ani tuk.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Veľmi úsporné. Ak sa používa len na noc, stačilo 4 mesiace.

Závery: Veľmi slušné sérum. Uistite sa, že máte viac. Vyrovnáva sa so všetkými deklarovanými funkciami. Stupeň 5.

Rasputina Tatyana 15.3.2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Sérum spĺňa všetky sľuby: dokonale tón pleti, upokojuje, dáva pocit pohodlia. Mierne zaostávajú miesta sčervenania. Dobre tolerovaná problémovou pokožkou.

Texture 5 hodnotenie

Ružová emulzia, ľahko rozložená po koži, sa rýchlo vstrebáva. Rúra je vybavená dávkovačom.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Ekonomické: dosť na 2-3 mesiace.

Závery: Keďže jediné sérum značky si zasluhuje pozornosť!

Pigalova Natalia Izhevsk 03/13/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Sérum dobre upokojuje a hydratuje pokožku. Dával som to na krídlach nosa, sú problémové oblasti a kupyrose sieť, krém zmierňuje tieto miesta dobre, sčervenanie vizuálne sa stáva menej. Absorbuje za minútu.

Texture 5 hodnotenie

Gélová štruktúra, transparentná žltkastá, bez zápachu.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Veľmi hospodárne vynaložené, vďaka dávkovaču, tiež používam to nie na celú tvár, ale iba na problémových oblastiach.

Závery: Sérum nezklamalo, ale myslím, že efekt po tom, čo ho prestane používať, zmizne, ale kto vie. )))) Ak nevyzdvihnem niečo iné, potom ju určite opäť kúpim, pretože Pre mňa je to úplne pohodlné.

Petrovská Elena Lyubertsy | 03/08/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Veľmi dobré sérum pre citlivú pokožku! Nešetrí sa z rosacea ani pri dlhodobom používaní (4 mesiace deklarované), ale odstráni sa sčervenanie pokožky za 20 minút!

Texture 5 hodnotenie

Ľahko srvátka, trochu ako mastná, ale rýchlo absorbovaná.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Závery: Kombinácia kože dostatočne rýchlo, v každom prípade to nezachráni z ružovkace, ale naozaj rýchlo upokojuje a zmierňuje sčervenanie - stojí to za to, že dievčatá s pocitom kože kúpiť!

Baskakova Zoya Tambov | 03/03/2016 |

Účinnosť, hodnotenie 5

Dobre odstráni sčervenanie, ale len pri dlhodobom používaní. Pri aplikácii sa môže zaseknúť.

Texture 5 hodnotenie

Gélová štruktúra je žltkastá, pomerne ľahká.

Ziskovosť / výdavky, hodnotenie 5

Veľmi úsporné, ľahko rozložiteľné na tvár. Ale pravda nie je okamžite absorbovaná.

Závery: Uplatňuje sa nárokovaný účinok. Úspešne bojuje so začervenaním, kupperóza sa neodstraňuje, ale prevencia je dobrá. V krému som použil ultra tolerantný krém, efekt je veľmi dobrý, začervenanie a podráždenie zmiznú, nedochádza k odlupovaniu kože. Ale na leto to môže byť príliš ťažké pre kombináciu kože.

Krém La Roche Posay pre starostlivosť o pleť na rosacea a pavúky

Cuperóza je patológia malých ciev kože, ktorá sa prejavuje vo forme "žíl" v určitých oblastiach tela. Zvyčajne sa prejavuje na tvári a končatinách.

Môže sa vyskytnúť ako "nezávislé" ochorenie alebo byť znakom iných ochorení v tele. Nezabudnite prejsť testami a skontrolovať prácu pečene a vylúčiť takúto chorobu, ako je rosacea.

Cuperóza sa vyvíja v dôsledku dilatovaných kapilár umiestnených v blízkosti epidermis. Pod vplyvom individuálnych vlastností a predisponujúcich negatívnych faktorov môžu prasknúť a nechať odtlačok na telo.

V tomto prípade príde na záchranu séria La Roche Posay Rosaliac (CC, ar Intense, XL Riche), ktorá dokonale maskuje chyby vrátane pavúkov.

Stručne o hlavných veciach - príčinách a symptómoch

Jediný dôvod pre vznik rosacey nie je, ale existuje veľa provokačných faktorov. Okrem toho sa táto patológia môže vyvinúť na základe vaskulárnych ochorení a je zdedená. Životné prostredie má tiež vplyv na zdravie pokožky a jej štruktúru. Navyše s vekom sa stáva tenšou a stáva sa bezbrannou.

Hlavné príčiny ochorenia:

  • negatívne účinky slnečného svitu, mrazu a vetra;
  • fajčenie;
  • alkohol;
  • mestský smog.

Ak je pokožka pravidelne vystavená rýchlym teplotným zmenám, riziko vzniku rozervy sa zvyšuje. Mnohí z nich nezradia hodnotu sčervenania, odpisujú všetky jednotlivé rysy alebo alergie.

Poplach sa spustí veľmi neskoro, kedy objemy s poruchami zväčšujú. Iba u lekára sa pacienti dozvedia o svojej patológii, ktorá by sa v každom prípade mala liečiť.

Hlavné príznaky ochorenia:

  • pavúkové žily najčastejšie sa vyskytujú na tenkých, nadmerne sušených a dehydratovaných plochách;
  • koža je často podráždená a zapálená;
  • červené pruhy sa najčastejšie nachádzajú na tvári, stehnách, zadkoch, teliatách a rukách;
  • môžu sa objaviť na tvári pri umývaní, často sa objavujú okolo nosa, na lícach a viečkach.

Crema La Rosh Pose - prvý známy

Organický krém La Roche Posay je jedinečný výrobok francúzskeho výrobcu, ktorý zaručuje vynikajúcu kvalitu a multifunkčnosť. Najdôležitejšou vecou pri starostlivosti o citlivú pokožku je výber správneho zloženia výrobku a vytvorenie optimálnej ochrannej bariéry. V opačnom prípade sa môžu vyskytnúť nové pavúče, ktoré poškodia vzhľad.

Očistite pokožku len jemnou kozmetikou, ako je napríklad pena.

Štruktúra krémovej série Rosaliac od spoločnosti La Roche je priesvitná, bielu emulziu, ktorá sa rýchlo absorbuje. Trvá kratšia ako minúta, po ktorej sa nevyskytnú žiadne mastné zvyšky. Vôňa je ľahká, nenápadná a príjemná. Nelepkavá, ultraľahká textúra nespôsobuje výrazné nepríjemné pocity ani svrbenie. Postupne klesá suchosť, všetky vrstvy pokožky sa nasýtia.

Prostriedok má úplne organickú štruktúru, neobsahuje parabény a nespôsobuje alergickú reakciu. Pleť je vyrovnaná, vylučujú sa jasné cievne hviezdy. Už po prvej aplikácii La Rocherovej Pose sa pleť stáva zdravou a pokožka sa upokojuje. Krém pomáha eliminovať vedľajšie účinky používania prebytočnej kozmetiky.

Rosaliac ar Intense - najlepší z najlepších

La Roche Posay Rosaliac ar Intenzívny krém tiež ovplyvňuje ochrannú funkciu v hlbokých vrstvách epidermis a zvyšuje ju. Zabraňuje začervenaniu a je ideálny pre tenkú a citlivú pokožku.

Je považovaný za produkt inovácie. Vďaka svojmu pôsobeniu je možné účinne posilniť krehké nádoby, poskytnúť potrebnú výživu a ochranu pred slnečným lúčom. Zabezpečuje sa ochrana pred všetkými negatívnymi faktormi vrátane žiarenia.

Krém je dodávaný v kompaktnej, pohodlnej a tesne zabalenej trubici, ktorá je jednoduchá a pohodlná na použitie. Stačí ju jemne stlačiť a stlačiť hustú hmotu na prst alebo špongiu. Objem obsahu balenia je 50 ml.

Zloženie a indikácie na použitie

Krém La Roche Pose je univerzálny liek a je vhodný pre akýkoľvek typ pleti. Vytvára sa na báze termálnej vody zo zdroja La Roche-Posay a má vlastnosť vyrovnávať povrch pokožky a trvalo vracať jej žiarivosť a pohodlie.

Vitamín E, ktorý je súčasťou tohto nástroja, posilňuje štruktúru epidermis a varuje pred vznikom nových hviezd. Výťažok z listov amónneho stromu z Madagaskaru maskuje defekty kože, uzdravuje mikrotramu a liečí zápaly. Zloženie tohto výrobku obsahuje najdôležitejšie prírodné antioxidanty - selén.

La Roche Cosmetics má zdokonalenú receptúru určenú na lokálnu aplikáciu na postihnuté oblasti. Je vyjadrená schopnosťou okamžite sa prispôsobiť akémukoľvek typu a tónu pleti a je obohatená prírodnou zložkou Ambofenol.

Po pravidelnom používaní tohto výrobku pokožka liečí a získava žiarivosť. Ďalšou výhodou krému je, že je dokonalým základom pre make-up (základ).

Má korekčný účinok na problémovú kožu so začervenaním, akné a inými poruchami. Liek je predpísaný ako komplexná liečba rosacey, pre intenzívny boj s príčinou tejto choroby a jej dôsledkom.

Farmakologické vlastnosti

Ako sa zbaviť rosacey je veľmi zložitý proces. Koža pozostáva z niekoľkých vrstiev, horná časť sa nazýva epidermis a má tendenciu byť pravidelne aktualizovaná. Aby mohla liek produkovať výsledok, musí preniknúť do hlbších vrstiev, kde sú umiestnené kapiláry.

Kozmetika La Roche Posay ovplyvňuje kvalitu pokožky a jej štruktúru. Dôležité je, že chráni a zabraňuje vzniku nových pavúkov.

Bez ohľadu na intenzitu zápalu a prejavov pavúkov a sčervenania, krém ich účinne maskuje. Súčasne je tón pleti vyrovnaný a súčasti tohto výrobku ho aktívne vyživujú a zvlhčujú.

Zároveň dochádza k ochrane pred škodlivými účinkami slnka a mrazom. Táto droga je skvelou alternatívou k zakladaniu a každodennej starostlivosti o pleť.

Terapeutický účinok

La Roche Posay Rosaliac ar Intense a XL Riche krém okamžite vyrovnávajú tón pleti, korigujú oblasti sčervenania.

Pri správnom používaní sa nerozkláda do hrudiek. Vyskytuje sa neutralizácia viditeľných defektov a začervenania. Ak si vyberiete toto liečenie ako liečbu, dôjde k dlhodobému korekčnému účinku na akúkoľvek časť tela.

V procese používania krému Rosh Pose sa pokožka stáva jemnou a jemnou. Poskytuje úplnú ochranu pred slnečným žiarením a škodlivým účinkom mrazu.

Ďalším dôležitým prínosom sú úspory. Silná a koncentrovaná hmota sa spotrebúva postupne, pretože len jedna kvapka je dostatočná na to, aby sa oblasť zaobchádzala so sčervenaním. Taktiež bola dosiahnutá maximálna ochrana pred UV žiarením SPF 30.

Ako používať krém?

Pri používaní kozmetiky La Roche má svoje vlastné pravidlá a funkcie. Mala by sa aplikovať denne, najlepšie pred spaním na suchú a očistenú pokožku.

Výsledok sa prejavuje už nasledujúci deň - neobvykle mäkká a hladká pleť. V noci bude krém "upokojovať" a pavučina bude neviditeľná. Ak ho používate pravidelne, problém s couperózou počas niekoľkých týždňov vyrieši sám. Naopak, ak ho prestanete používať po 2 týždňoch. hviezdičky budú znova viditeľné.

Spôsob aplikácie je takmer rovnaký ako konvenčné výrobky na starostlivosť o pokožku. Mala by sa užívať v kvapôčkach a aplikovať na postihnuté oblasti, rozložiť ju cez líce, bradu a čelo. Ak chcete lepšie absorbovať krém a nezanechávať mastné stopy, mali by ste ho zastrieť v kruhovom pohybe. Pre pohodlie môžete použiť špongiu alebo kefu.

Názory kupujúcich a odborníkov

Recenzie lekárov a spotrebiteľov, ktorí používajú kozmetiku La Roche Posay, najmä séria krémov Rosaliac.

Sergej Veniaminovič, dermatológ

Olga, 44, Saratov

Po dlhú dobu som nebol spokojný s pleťou a červenými škvrnami, ktoré sa objavujú pravidelne. Skúsil som veľa rôznych masti, ale nebolo možné dosiahnuť zdravú pleť. Koža okamžite reaguje na slnko, mráz a vietor.

Náhodou som zistil krém La Roche Posay Effaclar a rozhodol som sa ho vyskúšať. Efekt sa objavil po niekoľkých dňoch - červené škvrny na lícach boli takmer nepostrehnuteľné a po 3-4 týždňoch úplne zmizli.

Irina, 32, Petrohrad

Výrobné náklady

Cena La Roche Posay krémov v ruských lekárňach je 800-1000 rubľov, a na Ukrajine tento výrobok stojí okolo 450 hrivien, môžete si kúpiť kozmetiku La Roche navštívením oficiálnych webových stránok na Ukrajine a Rusku, resp.

Výrobky je potrebné objednať na webových stránkach výrobcu. To nielen chráni pred chybnými výrobkami, ale zaručuje aj autentickosť.

Ak budete sledovať aktualizácie stránky, môžete mať čas na nákup tovaru na akciu.

Tri nálezy od spoločnosti LA ROCHE-POSAY: sérum proti sčervenaniu, regeneračné činidlo a protišmykové očné kontúry

Zvyčajne sa ženy dajú rozdeliť do dvoch skupín: tých, ktorí uprednostňujú krásu asketizmu - na ich poličke starostlivosť o tvár zaberá minimálny priestor: čistiaci prostriedok, krém, ktorý sa môže používať ako deň a noc, no možno, dokonca aj kepr alebo hydratačná maska; druhou kategóriou sú neúnavní experimentátori, ktorí sú vždy aktuálni v oblasti nových produktov, najnovšie trendy, ich regály s kozmetikou pripomínajú obchod a povedomie o kozmetických otázkach môže dobre konkurovať ľubovoľnému profesionálovi. Väčšina žien je, samozrejme, niekde v strede - sú dobre orientovaní v nových produktoch, presne vedia, ako sa správne starať o seba, ale bez fanatizmu. V každom prípade, bez ohľadu na to, do ktorej kategórie patríte, je vždy zaujímavé objaviť nové produkty krásy pre seba.

Francúzska značka LA ROCHE-POSAY je schopná ohromiť rôznorodosť: iba tvárové váhy predstavujú asi 13, okrem toho stále existujú produkty pre starostlivosť o telo, detskú škálu, ako aj sériu opaľovacích krémov. V dnešnej odrode budem hovoriť o troch zaujímavých produktoch: sérum proti sčervenaniu, liečebný prostriedok a anti-aging starostlivosť o očný obrys.

Tri nálezy od spoločnosti LA ROCHE-POSAY: sérum proti sčervenaniu, liečebný prostriedok a obrys proti starnutiu očí

ROSALIAC AR INTENSE intenzívne sérum proti sčervenaniu

Gamma ROSALIAC je určená na starostlivosť o pokožku, ktorá je náchylná na začervenanie, rosaceu a ako ďalšiu liečbu liečby ružovíc. Hlavnou súčasťou série je Ambofenol, prírodný extrakt z liečivého rastliny Tamburissa, ktorý pôsobí na príčinu začervenania a zabraňuje ich opakovaniu. Pri dlhodobom používaní gama sa znižuje frekvencia a intenzita sčervenania, znížené viditeľné cievne zmeny. Ďalšou aktívnou zložkou je Neurosensin, okamžite upokojuje pokožku a eliminuje pocit tepla. Treťou účinnou zložkou je LA ROCHE-POSAY termálna voda, ktorá chráni pokožku a má antioxidačný účinok.

ROSALIAC AR INTENSE Intenzívne sérum proti sčervenaniu, recenzie

Sérum ROSALIAC AR INTENSE sa odporúča aplikovať dvakrát denne na očistenú pokožku pred krémom. Textúra je jemná, pripomína tekutinu. Vhodné pre suchú, citlivú a veľmi citlivú pokožku. Pri dlhodobom používaní vylučuje tón pleti, znižuje začervenanie a posilňuje krvné cievy.

Pre účinnejšiu expozíciu a riešenie problémov so sčervenaním pokožky je najlepšie použiť všetky produkty radu ROSALIAC: micelárny umývací gél a dva zvlhčujúce prípravky ROSALIAC UV LEGERE a ROSALIAC UV RICHE, rovnako ako CC krém.

ROSALIAC AR INTENSE Intenzívne sérum proti sčervenaniu, recenzie

REDERMIC C YEUX Anti-Aging Eye Contour

Gamma REDERMIC je určená na korekciu prvých príznakov starnutia. Skladá sa zo šiestich produktov: krémy na rôzne typy pleti, rovnako ako produkty starostlivosti o oblasť okolo očí. Dnes v revízii - REDERMIC C YEUX proti starnutiu starostlivosti o očný obrys.

Krém obsahuje vitamín 5% vitamínu C, ktorý vyhladzuje prvé vrásky a zabraňuje zmenám prvých očných kontúr. Okrem toho je prítomný krém v kompozícii - fragmentovaná kyselina hyalurónová a manóza (monosacharid).

Výborne odstraňuje nadýchanosť, hydratuje a posilňuje pokožku okolo očí.

REDERMIC C YEUX proti starnutiu starostlivosti o očný obrys. recenzia

CICAPLAST BAUME B5 regeneračné a liečivé činidlo

Je to ukľudňujúci regeneračný balzam pre celú rodinu a dokonca aj pre dojčatá je vhodný. Komplex sa skladá z Panthenolu, rastlinného extraktu Madekasosida, termálnej vody LA ROCHE-POSAY a antibakteriálnych zložiek.

Balzam možno použiť na trhliny, odreniny, detskú diatezu, ekzém, peeling, popraskané pery, spálenie, mierne popáleniny a suchú pokožku, na regeneráciu po estetických procedúrach, na poškriabanie, podráždenie po holení, uhryznutie hmyzom. Pre deti a dospelých. Bez vôní, lanolínu, parabénov. Hypoalergénny. Môžu sa aplikovať na telo, tvár a pery, vyhýbať sa len kontaktu s očami. Balzám je vhodný pre citlivú a / alebo atopickú pokožku.

CICAPLAST BAUME B5 regeneračné a liečivé činidlo. recenzia

Alba krása blog

Jedno dievčatko vo veľkom kozmetickom svete

strana

30. septembra 2015

La Roche-Posay: Citlivá koža s ružou

Dlho sa plánuje publikovať tento príspevok. Ale bol pre mňa veľmi ťažký, pretože nemám príjemné spomienky na toto obdobie.

Viac ako rok trpel som na tvári ťažkou alergickou reakciou. V tomto blogu plánujem postupne hovoriť o všetkých nástrojoch, ktoré som potom použil a ktoré moja pleť priaznivo prevzala.

Dnes budeme hovoriť o dvoch produktoch mojej obľúbenej značky La Roche-Posay.

Po všetkých odporúčaniach a konzultáciách som sa o to postaral:

Umývanie: Avene Extremely Gentle Creansing Lotion
Denný krém: Ducray Ictyane SPF15
Nočné / denné sérum: La Roche-Posay Rosaliac AR
Nočný krém: La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid

Od výrobcu:
Kombinuje 3 účinné zložky, ktoré pomáhajú redukovať začervenanie. Ambofenol pomáha zúžiť krvné cievy a posilňovať ich steny. Neurosenzín - aktívna sedatívna zložka, znižuje závažnosť viditeľného začervenania. Termálna voda La Roche-Posay - má antioxidačný, ochranný a upokojujúci účinok. Uzavreté balenie novej generácie vám umožňuje vytvoriť vzorec s minimálnym počtom komponentov. Neobsahuje konzervačné látky, parabény, alkohol, vonné látky, farbivá. Hypoalergénny. Nie komedogenno.

štruktúra: Voda, glycerín, isostearyl neopentanoát, butylénglykol, pentylen glykol, polysorbát 20, tambourissa trichophylla extrakt z listov, glyceryl-akrylát / akrylová kyselina, kopolymér, dimethikon, dimethikonol, polyacryldimethyltauramide amónny / amónny polyacryloyldimethyl Taury, disodná EDTA, acetyl dipeptid-1 cetylesterový


Nástroj sa nazýva sérum, ale nazývam ho skôr ľahkým gélovým krémom alebo tekutinou, pretože cíti sa hustšie ako všetky séra, ktoré som použil.

Konzistencia je ešte hustšia ako Toleriane Ultra Fluide, má mierny gél, nemá žiadnu arómu. Absorbuje sa veľmi rýchlo, koža po svietení.

Napriek tomu, že podráždenie na tvári bolo lokálne a sústredené na niekoľkých miestach, aplikoval som sérum na celú tvár s výnimkou oblasti okolo očí. Rád by som nazval jeho účinok na pokožku jemne utišujúcim: pod ňou sa pokožka postupne ochladzovala, sčervenanie sa zmenšovalo.

Tiež som si všimol kumulatívny účinok lieku: čím dlhšie som ho používal, tým rýchlejšie sa pokožka upokojila. To znamená, že aj bez tohto séra, dokonca aj po miernom praní, sa mi pokožka upokojila asi pol hodiny, potom ako sa sérum používalo, tentokrát postupne klesalo a na konci fľaše som nemala podráždenie na tvári.

Čo sa týka séra a rosacey. Viem, že mnohé rosacey sú vyjadrené v kapilárach viditeľných na tvári a očakávate od špecializovaných prostriedkov, ako sa zbaviť tohto problému. Ale o tom nemám čo povedať, pretože na mojom tele nemám viditeľné kapiláry a neviem, ako sa s nimi správať.


Objem: 40 ml
Hodnotenie: 5/5
Cena: približne 1000 strán.


Keďže sa len začínam zoznámiť s prostriedkami na kožu s ruženecou, ​​v tejto oblasti mám ešte veľmi málo osobných skúseností. Môžem iba porovnať toto sérum s krémom Uriage Roseliane (mal som sondy vo výške 6 kusov, čo stačilo 2 týždne). Z týchto dvoch som sa rozhodne páčil Rosaliakovi la Roshevského, ak len pre jeho konzistenciu a pocity na tvári.

Fluid Ultra je súrodenec Toleriane Fluide, veľmi ľahký zvlhčovač, ktorý som dlho miloval.

Od výrobcu:
Jedinečný vzorec spája molekulu neurosenzínu, ktorá znižuje podráždenie a zmierňuje pokožku.
Hermetické balenie novej generácie umožnilo vytvoriť nástroj s minimálnym počtom zložiek, aby sa zabránilo pridávaniu konzervačných látok a parabénov. Špeciálna zapečatená kapsula vo vnútri injekčnej liekovky zabraňuje kontaktu s vonkajším prostredím, penetrácii baktérií a tiež vám umožňuje používať výrobok takmer 100% bez zvyškov.
Vhodné pre pokožku okolo očí. Vysoká znášanlivosť sa preukázala v klinických štúdiách pod dohľadom dermatológov.
Žiadne konzervačné látky. Bez parabénu. Bez parfumu. Neobsahuje alkohol, farbivá, lanolín. Nie komedogenno.

štruktúra: aqua, glycerín, skalán, propándiol, butylénglykol, butyrospermum parfumové maslo, pentylénglykol, dimetikón, polymetylsilseskioxán, polysorbát 20, abf kyseliny.

V skutočnosti sa Toleriane Ultra Fluide líši od Toleriane Ultra len jeho bohatším zložením s dodatočným utišujúcim účinkom na pokožku. A v akcii sú veľmi podobné. To znamená, že tu máme rovnakú štruktúru svetla a rovnaké zvlhčovacie vlastnosti, ako aj absenciu vône.

Použil som ho na tvár, krk a oblasť okolo očí. Vďaka vlhkosti pokožky v teplej dobe stačilo. V zime to neurobil tak dobre, ale Rosaliac sérum, ktoré som si podávam pod krémom na noc, mi pomohol von, a tak som aj celkom dobre prešiel. Samozrejme, že by bolo možné nahradiť ho hustším Toleriane Ultra, ale rozhodol som sa, že nemusím meniť starostlivosť a nezavádzať nič nové.

Pokiaľ ide o účinok, Ultra Fluide dokonale vyhovovalo mojej koži počas tohto obdobia silného podráždenia a nikdy nevyvolalo zvýšenú alergickú reakciu. Naopak, po umývaní som sa pokúsil naniesť na tvár, sérum a smotanu čo najskôr, aby som utišil pokožku.


Objem: 40 ml
Hodnotenie: 5/5
Cena: približne 1000 strán.


Vo všeobecnosti odporúčam každému, aby venoval pozornosť týmto dvom prostriedkom.


A čo používate pre všetky podráždenia pokožky - dlhé a nie toľko? Čo vám stredstva pomôže z tejto pohromy?
Aké nástroje by ste odporučili?

La Rosh Pose Rosaliac intenzívne sérum AR 40 ml

Intenzívne sérum kombinuje 3 účinné zložky: ambofenol, neurosenzín, termálna voda La Roche-Posay. Účinne znižuje začervenanie, ovplyvňuje ich príčinu a zabraňuje ich opätovnému objaveniu. Pri výmenných aplikáciách (4 týždne) dochádza ku vzniku tónu pleti a posilňuje krvné cievy.

Ambofenol, silný prírodný extrakt bohatý na polyfenoly, zužuje krvné cievy a posilňuje ich steny. Neurosenzín účinne znižuje závažnosť viditeľného začervenania. Termálna voda La Roche-Posay má antioxidačné, ochranné a upokojujúce účinky.

LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENZÍVNE INTENZÍVNE SÉRIA PROTI BARVY 40ML

Stručne o produkte

Prečítajte si o produkte

La roche-posay rosaliac je intenzívny intenzívny anti-sčervenanie séra 40ml návod na použitie

štruktúra

Výťažok z listov tribofylu

GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER

POLYACRYLDIMETHYLTURAMID AMÓNU / TAURÁT POLYACRYLOYLDIMETYL AMMONIUM

ACETYL DIPEPTID-1 CETYL ESTER

popis

ROSALIAC AR INTENSE - INTENZÍVNA SÉRIA PROTI BARVÁM

Intenzívne koncentrované sérum ROSALIAC AR INTENSE je určené pre citlivú a reaktívnu kožu náchylnú na rosaceu.

Spája 3 aktívne zložky, ktoré pomáhajú redukovať začervenanie, pôsobia na ich príčinu a tiež zabraňujú ich opätovnému výskytu.

Vzhľadom na vysokú koncentráciu lieku Ambofenol, liek znižuje frekvenciu a intenzitu začervenania denne, znižuje viditeľné cievne zmeny a poskytuje účinok proti relapsu.

Neurosenzín okamžite upokojuje pokožku a eliminuje pocit tepla.

Hermetické balenie Rosaliac AR Intens umožňuje vytvoriť vzorec s minimálnym počtom komponentov.

-AMBOFENOL / TAMBOURISSA trichophylla výťažok z listov - vyrobená z liečivej rastliny výťažky TAMBOURISSA trichophylla, znižuje produkciu vazoaktívnych peptidov 2 krát, inhibuje produkciu zápalových mediátorov, zabrániť neovaskularizácii, znižuje vaskulárne permeabilitu, chráni bunky pred voľnými radikálmi.

- Neurosensin / NEUROSENSINE - molekulárna peptidová štruktúra. Má silný protizápalový účinok, ktorý zabraňuje vývoju faktorov zápalu (látka P). Znižuje citlivosť a reaktivitu pokožky.

-Termálna voda La Roche-Posay je antioxidant, ktorý má antioxidačný, ochranný a upokojujúci účinok.

La Rosh Pose Rosaliac AR sérum pre tvár intenzívne zo sčervenania (La Roche Posay Rosaliac AR Intense) pre ultra-citlivú pleť.

Tekutá textúra, nemastná a veľmi čerstvá. Sérová, mäsová, netečená. Bez zápachu.

svedectvo

Sérum je schopné čo najviac znížiť citlivosť reaktívnej pokožky, aby sa vytvorila dodatočná hydratačná schopnosť pred nezaťažením krému, pre ultra-citlivú pleť.

kontraindikácie

Neznášanlivosť jednotlivých zložiek

  • Môžete si kúpiť La roche-posay rosaliac intenzívny intenzívny anti-sčervenanie sérum 40ml vo Vyazemsky vo vašom pohodlí ukladať objednávkou Apteka.RU.
  • Cena La roche-posay rosaliac je intenzívnym intenzívnym anti-sčervenaním séra 40 ml vo Vyazemskom - 1459,82 rubles.

Najbližšie dodacie body do Vyazemského nájdete tu.

dávkovanie

Sérum sa aplikuje dvakrát denne, ráno a večer, na očistenú pokožku ako monoterapiu pre rosaceu a skoré štádiá rosacey, ako aj na ďalšiu liečbu liečby ružienkou.

Po 4 týždňoch používania výrazne klesá sčervenanie, tón pleti vyzerá rovnomernejšie.

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite v kombinácii s masážnym prostriedkom ROSALIAC UV proti zčervenaniu.